Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Search the Community

Showing results for tags '1.9.2.1035'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer V2
    • Report a Bug in Affinity Photo V2
    • Report a Bug in Affinity Publisher V2
    • Report a Bug in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • macOS Beta Forums
    • Windows Beta Forums
    • iPad Beta Forums
    • [ARCHIVE] Reports from Affinity Version 1 Betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 7 results

  1. As soon as I open the plugin, Task Manager is telling, that AP is not responding. Interestingly after applying a filter / action, AP is getting back to a normal state and you can see, that the image was processed. Is G'MIC to blame or AP? I could be wrong, but I have the impression, that the preview in G'MIC is better than the result when returning back to AP. Regarding this sentence in the help files I am curious: "To enable untested or potentially unsupported plugins". Who is testing the plugins? Serif? The community? Or Serif, when problems are reported by the users?
  2. Perhaps this is an oversight or really intended as there is no Force pixel alignment or Move By Whole Pixels button in the top toolbar. Looking at the attached image, left part means Snapping off and the right part Snapping on. Turning Snapping off would mean to me, that there is NO snapping option at all. But both aforementioned options can be set, even Snapping status shows Off. Is there a good reason, why there is no triple snapping button in APu like in AP or AD?
  3. 1. Create an element, fill it. 2. Switch to Designer or Photo Persona and apply an adjustment / a Live Filter on this element. 3. Click on Merge. Result: Nothing happens, only Delete and Reset work.
  4. Wouldn't it make sense to import from a template? I am partially wrong here. The import works with .aftemplate, but the file extension is not shown in the file filter.
  5. Nothing spectacular, just an observation, maybe not even worth a bug report. 1. Open an image. 2. Select the Crop Tool. 3. Press the Ctrl key. Result: The Straighten-cursor jumps a little bit to the left and top. Just a few pixel. Unfortunately I am not able to record it.
  6. After making a selection, I lose all graphical histogram representation in the curves tool. To recreate issue: Open file Make adjustment using Curves (histogram is shown) Create a selection (histogram disappears in Curves adjustment tool. Delete selection and problem still exists Delete previous Curves adjustment and problem still exists. Nothing I do, will bring back the original graphical representation on the Curves tool. This is happening on the current release (1.9.2.1035) as well as the beta (1.9.4.1065) OS Name Microsoft Windows 10 Home Version 10.0.19042 Build 19042 System Manufacturer LENOVO System Model 81Y6 System Type x64-based PC System SKU LENOVO_MT_81Y6_BU_idea_FM_Legion 5 15IMH05H Processor Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 6 Core(s), 12 Logical Processor(s) BIOS Version/Date LENOVO EFCN46WW, 12/4/2020 Installed Physical Memory (RAM) 16.0 GB Total Physical Memory 15.9 GB Available Physical Memory 9.47 GB Total Virtual Memory 21.4 GB DirectX version: 12.0 GPU processor: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Driver version: 466.11 Driver Type: DCH Direct3D feature level: 12_1 CUDA Cores: 1536 Core clock: 1590 MHz Memory data rate: 12.00 Gbps Memory interface: 192-bit Memory bandwidth: 288.05 GB/s Total available graphics memory: 14269 MB Dedicated video memory: 6144 MB GDDR6 System video memory: 0 MB Shared system memory: 8125 MB Video BIOS version: 90.16.4A.00.78 Affinity Photo - Curves Bug.mp4
  7. Maybe there is a sense behind I do not get right now. 1. Add two elements to a compound. 2. Release both elements. Result: Elements are released but there is still a compound layer in the Layers panel. By design? And wouldn't it be nice to release all elements at once by simply releasing the "compound group" by right-clicking + Release?
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.