• Content count

  • Joined

  • Last visited

About Brahm

  • Rank

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. Hi Affinity Team, today I have the new update for AD and AP installed and would like to thank for the quick support. My problem is solved. Many Thanks Brahm
  2. Hello Chris_K, it's clear that you have a lot to do. But can you tell me something about my last questions? Thank you, Brahm
  3. Thank you Chris_K, can you tell me what needs to be set? Did I have to do that or do you make a change? And who says when and where something of changes and updates? By the last release, I found out by accident. Is there general update information by e-mail? I can not find it. Thanks Brahm
  4. By the way, the version AD was updated from 1.5.5 to 1.6.2
  5. I took the time and read a lot here. I then decided to reset AP. At startup, "ctrl" was pressed, then everything selected and "delete" pressed. Have deleted all additional programs (macros). After a reboot, no change of the mentioned problem. What do you think, should I reinstall AP and AD? Wait for your opinion, thanks Brahm PS. By the way, I have the same problem with AD.
  6. hi Guys, my system: Mac OS High Sierra 10.13.3, AP vers. 1.6.8 Can not load an image in finder with "Open with" (Öffnen mit) if AP is already open. If AP is not already open then AP will be opened and the image loaded. This problem is only after the update from version 1.5.x to 1.6.8 Anyone have an idea? Have long researched in the net, with no results. You are my last hope! Thanks Brahm PS. Also, when AP is open, it is no longer possible to "drag and drop" a photo onto the icon to load the image. ...and sorry for my english, it's not my native language.