Jump to content
Hwrocco

Heal and Clone effect not seen on low frequency layer

Recommended Posts

Hi, I had just purchased the Affinity Photo from Apple Store and viewed the tutorial video about how to edit the photos by ways of frequency separation.  With reason unknown, whenever I attempted to do some healing or cloning actions on the low frequency layer, no effect could be seen after I click and drag on the selected area.  As well as the inpainting brush, the selected area would not turn red as it performed on the high frequency layer.    Grateful if any of you could give me some ideas about what had I done wrong, many thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i cannot reproduce the behavior you described.

be sure you select the layer -click on it in the layer stack- where you want to use any tool before you begin.


take care,

stefano

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.