Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mac os x'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. For some reason, the preview icon for Affinity Photo is not correct. I move the application to the Mac OS X dock and the image is replaced with a generic finder app icon. I have attached two screen capture images to show what I mean. I even deleted the plist file and also did a fresh re-instrall from the mac app store. I do not know what to do to fix this problem.
  2. Hi, I'm using the latest version of Affinity Designer from the Mac App Store (1.4.3) on a brand new iMac 27" with a retina display using OSX Sierra, and I'm having trouble with the bounding boxes around selected objects. Sometimes they show, sometimes they flicker on/off, and sometimes they're invisible. I'm not changing any settings such as accidentally turning them on or off, so I wondered if this was a bug with Sierra/Retina display? Anyone else having this issue? It's making it quite difficult to use the app. Cheers Michael
  3. Here's my problem. I've been editing a lot of photos in Designer, basically just adjusting the levels and highlighting. However, recently a lot of my files have been turning up corrupted once I try to reopen them. The adjustment layers remain intact, but the image layer is scrambled. Just a bunch of lines. I have the most up-to-date version of Designer (1.4.2) and I'm running Mac OS X Yosemite 10.10.5. Any thoughts on what might be causing the problem, or how I can fix it? Thanks all.
×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.