Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'italic'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello I have a weird issue with the font caviar dreams. For whatever the reason in the system at home it show all the variants of the font, regular, italic, bold, bold italic, but I went to the office today only to find out that there with the same fonts and the fonts working on others apps, the affinity designer can't see italic and bold of that font for some reason. I don't know if this is present in another font I just use this for a work and I get the error when I open the file that the caviar dreams bold is missing. I checked in other applications and the font manager I use and the font is there. I tried to install in system just in case and still it doesn't work... I'm confused, everything between my home and office are at sync, windows, affinity versions, etc. Is there an option that I miss and probably force this font out? Thank you!
  2. Hi, Affinity Designer for Mac crashes here on Yosemite (10.10.1) when I try to apply 'Old Standard' (freshly loaded from Google Fonts) typeface in italic. http://www.google.com/fonts/specimen/Old+Standard+TT Regular and bold work fine, though the Font Book Application seems to see a problem with those two but not with the italic one. That problem doesn't occur in TextEdit ... so the font should be more or less fine ... !? cheers, Steffen
  3. I have a text set on Helvetica Neue Thin. When I hit cmd+I or press the italic button on the toolbar, the typeface changes to Helvetica Neue Light Italic. The same thing happens on other type families and for the Book weight, which changes to (Regular) Italic. I'm running AD 1.3.5 on OS X 10.10.5.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.