Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'installation problems'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Tried multiple times to install the beta program and constantly says "setup failed". Running an Windows 10, AMD Threadripper Gen 2 PC with AMD Radeon 580 graphics card, 4k Acer Monitor. I have turned off virus protection, etc. Not sure why this is happening, no problems installing any other programs.
  2. Here is a screen recording of the installation problems I'm having. https://www.useloom.com/share/027411c90093451e88365f2101a3a703 I'm not a PC expert, so if you provide actual solutions that will work, or suggestions to try, please reply with screen shots please that I can follow easily. I've already put in a refund request, hoping it can get fixed or refunded. But placed this here just in case if there are others who have experienced the same problem
  3. Hi All I installed the 1.6.0 upgrade a few days ago and it worked fine. Yesterday, on opening, I got a message telling me that a New Version was available. I followed the link, downloaded 1.6.1 and attempted to install, but about half way through validating the install, I got a message to close Affinity Designer before continuing. I selected Close the Application and pressed OK. Then I got a message telling I was trying to use an unavailable Network Resource. It suggested I use a different source on my C drive, so I pressed OK and a new message suggesting that the Affinity.MSI file could not be found. I was unable to find it on my machine. The installation file I saved to my Downloads Folder was a .EXE file, not an MSI file. Do I need to uninstall 1.6.0 manually before installing the .EXE file from my Downloads folder? All suggestions gratefully received.
  4. I have been trying to install afininty on my computer for a few days now and have been unsuccessful every time. I am always met with a window that says please download Microsoft.NET. I have downloaded Microsoft.NET many times. From the link which affinity staff recommended and from the link in the pop up. I have then restarted my computer as was suggested but I am still met with the same pop up which tells me to install Microsoft .NET. I have tried everything I can do but I still have exactly the same problem. I have checked afinity's install FAQ but this has not helped me but I did check my computer and found that it does meet all the requirements needed for afinity i.e windows 8, 64 bit. Please could you help as I would like to use afinity but I am currently unable to. Thank you
×