Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'framing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I started working with dropping photos into frames this week and ran into problems. Previously with some of the betas this worked but I noticed two issues with the MAS version. 1. When I try to select the slider Publisher won't let me grab it and disappears before I do so. 2. The slider will be located far off from the image. With some of the betas it was neatly positioned under the photo. Now there seems to be no rhyme or reason for it's position. I just end up using the preset framing positions located under the right click menu. At least this gives me some control but, or course, I can't be exact.
×