Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'api-912'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, Trying to load any image with Infer from LUT adjustment will crash the application. I’ve attached the crash log. Cheers! Photo iPad-2020-05-04-114905.ips
  2. Opening an image under beta 1.8.2.171 & Production version 1.8.0 and applying LUT using Infer Lut fails as follows: Select LUT adjustment Select an adjustment e.g. Deuteranope Select Infer Select the relevant Hald CLUT identity file AP crashes immediately Note. This worked absolutely fine on 1.7.3. LUT files attached in zip file. Note that Load works fine with .cube files Fujifilm-XTrans-III-ProPhoto.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.