Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afp-1454'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Archive.zip 2017 033 - 18.tif only opens in "Develop persona, whereas 2017 033 - 19.tif opens as expected.
  2. Hello! First to introduce me: I´m a professional photographer for 35 years, with experience in many cases of professional photography, developing b&w, color negative, color positive processes, digital photography from its beginning, colormanagement. Meanwhile I work in a public photo archive with 100.000´s of photos from historical until now. About 90% are b&w photos. Digitalization of these photos and managing them in a DAM is my main work here. Right now I try to get a workflow with applications out of Adobe. But there seems to be a bug on the interface between CaptureOne and Affinity Photo. In CaptureOne 10 I export a b&w-file with embedded profile Gray Gamma 2.2. In Affinity Photo (V1.6.5.123) the settings for colormanagement is Gray Gamma 2.2 for b&w-files. When I open the exportet b&w-TIFF with embedded Profile, AP opens it in the Develpo Persona, shows the file extremely bright an assigns the profile for RGB to the photo because AP couldn´t recognize any embedded profile. I can´t rescue the file by assinig other profiles or by developing the file to what it should look like. If I open the same file in Photoshop with the same colormangement-settings, the file will be opened correctly without any profile-warnings. If I "save under..." this file without any changes, but with a new name in Photoshop and open this in AP, it will be opened correctly with the right profile an the right brightness. Any hints for wrong settings or steps in my workflow? Greetings Mikelike
×