Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afd-3727'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. This is more of a niggle than anything else. When working in separated mode, when you ALT + click on the green Mac traffic light to expand the window, it expands to the full screen size. This means that the Toolbar covers the rulers, and more importantly the open / save / export dialogue box. Yes I can move it down 70px each time I open or create a new document, but it's a bit of a pain. I've just noticed that using Tab to hide all tools in separated mode hides the toolbar forever! You can see on the screenshot it's selected to show the toolbar. When you go back to non-separated mode everything comes back!
  2. Hi guys, just ran into continuous issue with the toolbar Its disappearing randomly when working. Tried everything i found in the forums - from resetting to whatever hint was given... However the resetting works - but it makes no sense as the context toolbar disappears again randomly after resetting (starting with CTRL etc. ..) - it makes working impossible ANY new solutions on the way? thnx !!!
  3. I recently discovered that after hiding the tool via keyboard shortcut or menu, it will not toggle back into view. The only solution I have found is to restart the app and press the ctrl key and then clear user prefs. It works, but is quite an annoying workflow. I checked my version 1.7.3 and it doesn't appear there are any new updates the app lately. Any suggestions for a better solution?
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.