Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'win10pro'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey Getting are really weird output on PNG slices. Something is a miss with the slice module. Never used to get these issues, including and still unanswered naming of slices and artboards. When I ouput the file to PNG, it saves in a odd format. Hard to explain, see pics below. They are even wrong when posted to INSTAGRAM and FACEBOOK. Any thoughts. I have now been outputting in JPG , no issues there. But something is miss in PNG. so the last image shows you how it is in DESIGNER, but how it shows when uploaded. Background is all dark, and top HD logo not show MULTIPLY lay
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.