Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'AFP-6184'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. I've been working with NIK-Collection V4 and Affinity-Photo V1 for a while now. Everything has worked well so far. With Affinity-Photo I have the problem that the modules Silver Efex Pro and Viveza are no longer started as a plug-in application but as a stand-alone application. They don't get an OK button to pass the image back to Affinity-Photo V2. The other modules do not have this problem. In Affinity Photo V1 the OK button is present. Can you correct this Thanks for your help I am using a MacBook Pro Retina 15" mid 2014 with Big Sure and Intel Iris Pro1536 MB graphics card.
  2. The new update breaks the Nik collection plugins. They no longer have a save option to go back to Affinity, you have to save the image as an external file. This is ironic because Nik v6 has just introduced an integrated installation procedure that auto-detects Affinity Photo. It worked perfectly with 2.0 but with 2.1 no good. I'm on a MacOS 15 M1 Mac mini. I haven't tried reinstalling Nik 6 yet(my next step) I'll update if that fixes things, but it really shouldn't be necessary! EDIT: I reinstalled Nik but it made no difference. No Save/Cancel just "Save preset". Does anyone know how to roll-back an Affinity "upgrade" to the previous version? EDIT2: I rolled Nik 6 back to version 5. It works with Affinity 2.1 The usual Cancel/Brush/Apply buttons show up. So it only seems to be an issue between Affinity 2.1 and Nik v6 (I just reinstalled Nik 6 and it still doesn't work.) Since it seems to be Nik 6 specific I'll post an issue on the Nik forum too and see if anyone there has a workaround. EDIT3: I found the original Affinity 2.0 dmg file so have reinstalled that and Nik6 is working happily again. Since there was nothing in update 2.1 that I really needed I'll work with this until I hear that there is a solution.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.