Jump to content

Johnonym

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. I ended up creating a new document, and started to force pixel alignment from the start. It seemed to work, so now the slices are correct. Thanks for the advice!
  2. Thanks for the quick response. I have aligned all my artboards to be pixel perfect now, but the problem is still there. I might as well just start over in a completely new document at this point. I attached my template file just in case someone wants to give it a try and see if they get the same problem. artboards.aftemplate
  3. I started creating several artboards, ready to be exported with the desired width, height and name. In the Export Persona however all the artboards got different slice witdh and or height. Usually one pixel more than the artboard. What am I doing wrong? (Here is a question I asked on Stackexchange https://graphicdesign.stackexchange.com/questions/134591/how-to-make-the-export-slices-equally-large-as-the-artboard-size-in-affinity-des
  4. Is this bug still present in Affinity Designer? I tried to make a circle with a textured outline brush, and get the same results as @thisIdo. There is a gap in the brush as seen on the photo. I am using the latest version of Affinity Designer (1.6.1) on Mac.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.