Jump to content

charbar85

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by charbar85

  1. Hi guys can someone tell me if I am doing something wrong? When I use the brush tool to edit I get harsh lines and I can't figure out if this has something to do with my brush setting or something else. I took a screenshot of what trying to describe. Adding I found a work-a-round but it's not ideal. I don't see this ugly line when I hold the continuous brush/re-paint back to the hidden pixel. However, the moment I let the mouse go then I get the line back.
  2. Hey @MEBdo you guys gave an estimated delivery fix for this bug yet since the last issue I found of this bug was reported back in 12Oct17?
  3. I have been having issues using text on path and I am running this app on windows 10. I watched the following tutorial https://www.youtube.com/watch?v=3FyveNG9mPs and no go, I do not have the Layer -> Convert to path option I only see convert to curves. Are there some features in MAC not supported in Windows?
  4. I am having the same issue has anyone figured out how to fix this? --- Update: looks like this is a known issue --->
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.