Jump to content

stieglerc

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi Sean, thank's a lot for your replay, but I din't change anything and I am not aware that I have saved any fonts at all. I'm a user since now, I guess 5 years and I never had this issue. I never installed any fonts knowingly. By the way I'm using Affinity photo, perhaps I'm in the wrong forum. I noticed a pattern while working, "I open a RAW file, work on it, and when I am finished I export it, everything is ok. If I leave the finished RAW file open and get to work with a new file, export this again, and leave it open, (and so on) "I don't get any error message" I get this message only, when I close the RAW file I worked on, without saving it as RAW file and then trying to export my new file/ project again as jpeg. In this case very frustrating I have to close everything without the chance to save my work. My workaround at time is to leave everything open until I get noticeable performance issues, close everything and start again. I hope you did understand my Formulations Thanx for you're help best Christian
  2. I have the same issue, is there any solution, Thanks Chris I have restarted my mac several times, the first 2 images could be exported then the problem starts again.
  3. Hi, I found the error, some how after the Update of Mac OS I guess it mad changes to the settings of develop. don' ask me I realy don't know. It was set to Apple (core image RAW) I changed it to "serif labs" ???? I just did try and error.
  4. It hapens only with RAW Format "DNG" or "PEF" it does not matter, jpeg is ok
  5. Help Please, when I open my photos, they display very funny or better said they do not look like how they where taken. I tried everything I know Installed the Application new and so on. In all other applications they just look perfect an are displayed like they should, the problem is 100% Affinity. I posted some examples Please Help Thank you PS: this photos already workt. so i isn't a new photo format thats causing the error. nor one photo opens proper all are faulty. ;-( I can't remeber making anny changes on the settings
  6. Hi its me again with the same problem on the new version Affinity, but this time the solution from above doesn't work. I will attach a new screenshot so the Problem is visible I get different colors then the original, Use .DNG format made on a Pentax K3 Graphic Converter displays the Colors as they are original but Affinity displays them different Please Help Thanx Christian PS: it always is extremely when Blue Color is in evolved
  7. Hello together, maybe I am doing something wrong, but when I open a Picture in RAW PEF (Pentax format) I get a different result then when I open it for example in Graphic converter 10. to show what I mean I made a screen shot and attached it to this post. Thank you a lot Christian PS: the Attachment was opened from the same source. Editors I used Graphic converter 10, Fotor Foto editor and Photos from Apple and all pictures were shown like they were shot. I hope this ist understandable. ,-)
  8. Hi again, I would like, if possible to set a default option so AP will open my document/ picture like it was shot Thanx Christian
  9. Hello together, maybe I am doing something wrong, but when I open a Picture in RAW PEF (Pentax format) I get a different result then when I open it for example in Graphic converter 10. to show what I mean I made a screen shot and attached it to this post. Thank you a lot Christian PS: the Attachment is opened from the same source.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.