Jump to content

trey.hakanson

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About trey.hakanson

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 06/01/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cincinnati, Ohio
  • Interests
    Design, Code.
  1. I'm getting a crash relatively consistently when I attempt to rename a new subcategory in the assets panel. Here's my process: 1. Open assets panel 2. Navigate to my set of assets 3. Create a new subcategory 4. Click rename 5. Type out the new name 6. Hit enter, crashes When I restart the application, the name is updated correctly. I'm running the most recent version of Affinity (1.5) and Mac OS Sierra on a 2014(?) 8gb SSD MacBook pro if that helps. Thanks guys and keep up the good work! Version 1.5 is amazing so far.
  2. I upgraded to to the most recent version the other day, and am running into an incredibly frustrating issue. I used to draw images and them export using [Cmd] + [Opt] + [shft] + , giving me the image I had drawn with a transparent background. Now, whenever I export an image, it is automatically given a white background. I don not want this. My settings are as shown in the attached images and there is no background beneath my image, it's just on an artboard. Thanks!
×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.