Jump to content

silvenon

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. silvenon

    Jagged brush lines on quick strokes

    The update on March 3rd has fixed this problem for me!
  2. silvenon

    Jagged brush lines on quick strokes

    I wish there was an update on this from the team, this bug makes the drawing experience unacceptable.
  3. silvenon

    [AD] Brush Path is very jagged.

    I thought stroke stabiliser is for inking and stuff like that. This bug is really annoying because drawings look bad.
  4. I'm in Affinity Designer 1.4.1 in the Pixel Persona. I'm using the Paint Brush Tool, then I switch to the Erase Brush Tool using the E shortcut, now I want to switch back to the Paint Brush Tool by pressing B, but B selects the Pixel Tool instead, which I should happen when pressing B twice, not once. This bug does not happen in Affinity Photo, it correctly resets the tool iteration.
  5. silvenon

    [Designer] Cursor lag with Wacom

    This company has promising products, but unfortunately seriously lacks user support, which is equally important. In my opinion this bug is very crippling for drawing and the communication from Affinity on this simply stopped. I noticed half-assed support with other issues as well.
  6. silvenon

    [Designer] Cursor lag with Wacom

    I'm experiencing this as well. It happens when I make short strokes with a mouse too, so it's not a tablet issue. OS X: El Capitan Processor: 2,2 GHz Intel Core i7 Memory: 16 GB 1600 MHz DDR3 Graphics: Intel Iris Pro 1536 MB I posted this bug recently here, not knowing that it has been filed already, so you can close it in favor of this post.
  7. silvenon

    Not picking up short brush strokes

    I wish the support team was more responsive. Any reply is better than no reply, especially for crippling bugs that have been reported more than once.
  8. There seems to be a bug in both Affinity Designer and Photo when I make quick and short brush strokes, it has a hard time picking those up, as demonstrated in the attached video. I'm using a simple brush from the Assorted Brushes, it doesn't even respond to pressure. This also happens with a regular mouse, so it can't be a tablet bug. afdesigner-brush.mov
×