Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

CarolMThomas

New Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Turning off hardware acceleration worked. The problem has not reoccurred. Grateful!
  2. Yahoo I think that has worked. I don't even know what hardware acceleration is, but the box was ticked and now it is not. The fault is intermittent but the photos I have edited with the box unticked are all ok. Thank you so much!
  3. Hi. First, this is the wrong forum but it is the only forum the site would let me select so here I am. That's one issue I'm having. But the real issue is an editing issue where white streaks appear randomly on some photos. Hoping someone can give me a hand with sorting this - here's the information about the issue. It's random, not all photos. It happens with three cameras I use, so it's not the camera. The streaks are horizontal, mainly white sometimes grey, of varying width and length. They appear after editing (which is always minimal) and, sometimes, if the photo is simply opened and exported to my desktop without editing. My tech guy has uninstalled Affinity, deleted the following folders and reinstalled the latest version, but the issue persists: C:\Program Files\Affinity\ C:\ProgramData\Affinity\ %userprofile%\AppData\Roaming\Affinity\ I'd be grateful if anyone has an idea about what to do about this.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.