Jump to content

colin_g2011

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. thanks for the thread J, I thought I was cracking up, hopefully someone at affinity can help with this. I kept thinking that I had done something to my camera.
  2. Thanks Lee for your reply, Camera is Canon 70D, and I don't use RAW. Before the update it use to show 19 focus points all white in colour, since the update the left hand one on the centre row is green. I don't think it's the camera because when I look at the images on the rear screen it shows where I focussed, and most of my photos are captured in single point, centre. They are always centre even though photographing air craft sometimes puts my square in a piece of blank sky, but that is me. I'm baffled. Also if I may bend your ear, I seems to have lost the progression bar after doing a de-noise. Thanks again Lee for your help.
  3. when I put photo into develop mode and then click "focus" the points show on the screen but it is always the left centre one that shows green, even when I know I used centre fosussing. Is this a glitch or normal.
  4. Thank very much MEB, problem fixed, I just couldn't find it, it seemed easier on the last edition, so happy now, thanks again for your help.
  5. I changed over to 1.7 yesterday and have found that the hide selection (cntrl H) doesn't work. Have been to preferences but there is nothing there. I used this feature in the last one before I updated, and use it quite a lot. Any ideas please.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.