Jump to content

Affinity apps taking longer to render after system upgrade


Recommended Posts

Hello,
After upgrading my system from 3rd gen Intel i7 and GeForce 640M to 10th gen i7 and GeForce 2070M, I’ve noticed all three Affinity apps take aprrox half a second to render any action.
For example, when I zoom into a Publisher document the text on screen takes a few nanoseconds go from pixilated to sharp. Changes made to any of the Effects take the longest to render.
I have the latest drivers installed and this was never an issue on my old system. This problem occurs whither the apps are using the integrated on-baord graphics or the GPU.

Does anyone know how I can restore smooth, real-time rendering?

Kay

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.