Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wacom intuos pro'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. good day everyone! hoping to get some insight on a weird behavior i can't seem to figure out. i've tried affinity software off and on for a couple years now and have always seemed to have problems. i decided to bite the bullet and buy the latest release instead of trying the trial once a year to see if the issues subsided. they are still present (very slow, processes remain in memory after program closure, no pressure sensitivity, etc), but i'll deal with those once i get this behavior sorted. i am using a dual monitor set up. affinity photo remains in one window (my primary) and i have no need to break it apart into separate windows. i use an intuos pro tablet instead of a mouse. i use a button on my pen to switch be tween monitors. the problem is this: when i switch to another monitor, or essentially move away from the AP window without focusing on another window, the cursor starts wigging out and cannot center properly in the window, nor behaves properly within the AP canvas. here is a video that sort of demonstrates what is happening: https://www.youtube.com/watch?v=U2Gy0mzxJ-0 once i create a new document, you will see the cursor jump sporadically and flicker at times. this is me navigating to my other monitor and back to this one. i don't know if there's a setting i'm missing, either in wacom or affinity, that is causing this behavior. all drivers are up to date, and this is the only program on my computer that is showing this behavior. any thoughts as to what might be going on?
×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.