Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'scatter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi once more, I am having some trouble using the scattering dynamics on pixel/paint brushes. Instructions: 1. Open Designer or Photo 2. Change into pixel persona (if applicable) 3. Select paint/pixel brush tool 4. Select a basic brush preset 5. Double click on preset to change it 6. Click on dynamics tab 7. Change Scatter X and Scatter Y to 400 % 8. Draw a line from bottom left to top right 9. Now draw one from top left to bottom right Do you notice any difference? Does it look like this? Strangely enough, it sometimes seems to work as expected but more often than not it doesn't. Unfortunately, I am not quite able to detect any kind of pattern associated with the occurance of that bug (or its absence rather). This is somewhat related to the topic I posted a couple of days ago ("brush dynamics + other bugs") but I was asked to post bugs individually. Edit: This is what it looks like when I change the controller to "pressure" and then back to "random". Still only works about 50 per cent of the time. Cheers! :) scattering bug.afdesign
×