Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'brush panel crashing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi Everyone, I am using affinity 1.7.1.404 I think that's the latest update right? I haven't used affinity for a while and had to re-install windows on my pc as it all crashed and died on me so fresh new install. I opened it and all was going well, then after adding a couple of brushes it started to crash every time I tried to add a brush set or delete one. I have reset the brushes, still the same, when I import brushes or try to delete them affinity crashes and when I open it back up they are installed or deleted but seeing as I have a ton of brushes I want to install this is going to take forever this way and surely it shouldn't be happening this way? I have tried the duplicating of the raster_brushes.propcol that I saw on another post but still no luck. I have un-installed and re-installed to no avail? Also weird, the re-install didn't ask me to activate with my serial number? I am on windows 10 (latest update available to me) 64-bit. i7 core, 16gb Ram, 3.4ghz, Nvidia GeForce GTX 1060 6GB I don't suppose anyone knows how to fix this? Thanks! Billie
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.