Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bluescreen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi! Since I updated Designer to 1.6.x I've been getting pretty constant blue screens when moving shapes between groups and layers. The most recent one happened when moving a shape between a few levels of nesting (Artboard > Group > Layer > Layer > Group > Shape). The document I've been working at is at around 75 MB. The crash is always happening while I am dragging the shape inside the tree, before I get to release the mouse button. My system has 16 gigs of RAM, Xeon E3-1231v3 and Nvidia GF GTX 770. Windows 10 Pro 64bit, Nvidia's driver v388.59 (crashed also with previous version) and Affinity Designer 1.6.2.97 (crashed also with 1.6.1.93). The BSOD itself reports a SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION in win32kfull.sys. The crashes started to happen only after updating Designer to 1.6.x from 1.5.x and I get no crashing with other programs or games so I thought I would ask here if anyone has any ideas.
×