Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'win7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 5 results

  1. Hi, I just lost all tone map presets and after i try to create new category or import presets i get the following note. I´m using win7 64-bit and Affinity version 1.6.5.135
  2. What sort of speed should I expect from Affinity Designer? I am used to running Xara Designer Pro 9, which zips along, rarely lagging. Affinity Designer is nowhere near this smooth. See this video for a demonstration of performing similar actions in each application. Notice in AD the zoom takes 4 or 5 seconds to render, where it is instant in Xara. Also while typing the text takes a second or more to render in AD while it keeps up with the cursor in Xara. I understand that the two programs use different methods, but with AD acting this choppily it is almost unusable - even to move a few basic vectors around the screen is painful! I can't work out where the bottle neck lies. I have watched the GPU and CPU graphs both in Windows task manager and using MSI After Burner. I can't get CPU usage of more than 50% nor GPU usage grater than 45% despite the program hanging for seconds at a time as the display struggles to update. My system specs are in my signature. This is by no means a cutting edge machine, but generally handles what I throw at it quite nicely. Judging by the tutorial video I've watched this performance is not normal?! What should I try to remedy the situation?
  3. My desktop is Win 7 Pro. I installed Affinity Beta this week and it will not run. The window message I get is : Windows AERO desktop Theme is required. I searched the internet and followed all the suggestions to activate AERO with no success, on continuous icon executions. What is the problem and the process to resolve the issue. I currently run Light Room 5.
  4. Can't run the new Beta without having to select an aero theme in Win7Pro 64. Although I appreciate it's not recommended, is it possible. I run my laptop pretty minimally Alan (UK)
  5. Hello there! I'm using 64bit Windows 7, although, despite the warning saying that the user should have a computer with Win7 64bit and above, the Setup file stops working... Then, appears a window with the following message: "Setup detected the following problems: *Platform update for Windows 7 not found" I know that it is an old version, but if you could help, it would be great! Thanks a lot!
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.