Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Search the Community

Showing results for tags 'configure'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer V2
    • Report a Bug in Affinity Photo V2
    • Report a Bug in Affinity Publisher V2
    • Report a Bug in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • macOS Beta Forums
    • Windows Beta Forums
    • iPad Beta Forums
    • [ARCHIVE] Reports from Affinity Version 1 Betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 3 results

  1. Export Persona configure common path is not working. Running Designer app on Windows 10. I type or copy & paste the path into the "Path:" field, but when I export the slice/slices all it does is create folders for the given path locations and saves the JPG slices in the last designated folder location. Shouldn't the app be locating the existing directory path, NOT recreating folders (highlighted in red) for the path entered in the "Path:" field? I noticed in "Path:" field the colon after C (C:\...) does not show up in the path name (C\...) when typed or copy & pasted in. Could that have something to do with it? See attached screen shots. Best, Carl
  2. Hi , i just configured several Brushes for an Architectural Company , containing or example trees for brushtips and so on.. We´ve got about 120 affinity seats here at the moment. Can i instlall all those new configured brushes over the network , where would we have to copy them , what ini´s would have to be changed for this and how... ? any workflows for this available ? greetings and thanks from Hamburg.. Tom
  3. Hi everyone, just a quick question.. i had a crash using the live adjustment layer "perspective", and after reopening affinity Photo, the program supposed to use (dont know the exact name) well the "Autobackup" the last version... is there some sort of autobackup.... autosave ? when its in there, can i configure the path and the time how often to save it ? thanks, Tom
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.