Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Search the Community

Showing results for tags 'afb-4980'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer V2
    • Report a Bug in Affinity Photo V2
    • Report a Bug in Affinity Publisher V2
    • Report a Bug in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • macOS Beta Forums
    • Windows Beta Forums
    • iPad Beta Forums
    • [ARCHIVE] Reports from Affinity Version 1 Betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. I frequently import one Publisher Document into another. It's super handy when you have content reused between several Publisher documents. Since the release of Affinity Publisher 1.10, these linked documents sometimes get displayed as blank pages. There doesn't seem to be any consistency to when this happens. This issue was reported for Publisher 1.10 and was tagged with the codeafb-4980 It still seems to be an issue in Publisher 2.0. Even documents wholly created in Publisher 2.0 have the problem. In Publisher 2.0, if you click the blank page, then 80% of the time, it will appear. But obviously this isn't ideal. The problem did not occur in any version of Publisher prior to 2.0. If you still need an example document, please provide the dropbox link for this issue.
  2. I frequently import one Publisher Document into another. It's super handy when you have content reused between several Publisher documents. Since the release of Affinity Publisher 1.10, these linked documents sometimes get displayed as blank pages. There doesn't seem to be any consistency to when this happens, although it seems more likely to occur if the document was created in an earlier version of Affinity. Documents created in Publisher 1.10, don’t seem to have this issue. Re-saving the document in Publisher 1.10 does not fix it.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.