Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'AF-1261'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. Hi! I possibly found a bug. I tried to give a letter an outline with a selfdesigned brush to make its contour a little rough. So I created a new image, placed a letter with the Artistic Text Tool, scaled it by dragging its edge and then clicked on the brush in the Brushes panel. The brush was set to repeat, but the outline that appeared was stretched. So I controlled if this also happens to ellipses and rectangles. In that cases, it worked as it should. It has no effect to convert the letter into curves before. But sometimes, after having added some objects like ellipses, rectangles, curves..., suddenly it even works with letters as it should. But sometimes even that doesn't help. I attached a screenshot to show what I mean. All outlines of shown objects are made with the same brush and the same parameters. My OS is Windows 10, Version 20H2; Designer 1.9.1.979.
  2. Eu descobri esse erro quando estava fazendo uma ilustração, e fui usar os pincéis do Frankentoon - Rough Shaders, mas depois dos testes percebi que esse erro acontecia nos outros pincéis também. Fiz o mesmo teste na ultima versão do affinity designer 1, e estava funcionando normalmente. Bem, agora vamos para explicação: Numa folha A4, fiz 3 linhas usando o pacote Fineliner brushes para facilitar nos testes, todas com Butt Cap e tamanho 60 pt Fiz a primeira linha em azul, usando a pen tool, da mesma largura do papel a segunda em rosa na metade da largura da primeira e a terceira em verde na metade da largura da segunda IMPORTANTE: eu fiz as três linhas SEPARADAMENTE, e não copiei a segunda da primeira e diminui o tamanho Usei o pincel Stipple 6 - Anti-stretch, tamanho 60 pt como já dito anteriormente, e é configurado para repetir como mostra na imagem Depois, eu dupliquei o primeiro grupo de linhas Aumentei manualmente a segunda e terceira linha pra ter o mesmo tamanho da primeira E, acontece que, a textura estica mesmo que esteja configurado pra não esticar , mas se mudar pra esticar ele não muda no papel, só no preview dos pincéis. Os mesmos teste foram feitos na versão 1, e estava funcionando normalmente. brush test.afdesign
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.