Jump to content

TrevorJ

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Good afternoon. I bought Photo and the Neat Image plugin, yesterday. For the most part, they are both exactly what I wanted. :-) However, when I try to record a macro in Photo using a plugin step. i.e. with the Neat Image plugin, the macro appears to record properly and can be saved. However, it stops during play at the plugin step (actually, I used only that single step for the macro); The macro does not cause the plugin to run the steps I specified, nor does the macro return to Photo. It seems that either Photo does not record the plugin actions I selected into the macro, that the macro did not send the plugin actions back to the macro recorder, or that the running of the macro does not send the relevant commands to the plugin when the macro is played. So, when the macro is run, it stops in the plugin rather than executing the plugin’s actions I had assumed I’d recorded. This is a huge problem when one has many images for which a Photo user wants to use the plugin to perform, say, noise reduction, rather than Photo’s own NR. Could you tell me if this is a bug in Photo, a bug in Neat Image, or that, perhaps, I’ve missed something in the recording of the macro for my batch? Thanks. Trevor Jacques.
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.