Jump to content

Burke082

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Thanks for the reply TommyL! It was working for me a few days ago, but now it just doesn't want to know. Glad to hear it does work though!
  2. Here are two screenshots. One is in the raw editor before I hit develop and the other is after I hit develop.
  3. Hello! I'm using the affinity 10 day trial and it was going great until now. I first tried using the luminance in the RAW editor of my NEF file to get rid of the noise and it looked great, but after I clicked "develop" it went back to being really noisey and even worse than when I started. I then tried just using the Denoise filter. It looked awesome as I was choosing the denoise setting, but when I clicked apply, again, it went back to being very noisey. I'm not sure what the problem is.
  4. Hello! I'm using the affinity 10 day trial to see if I like it and it's been great, until now. I open up my NEF file and make some edits in the RAW editor. I shot in a high ISO, so I was mainly editing out the noise. It looks great in the RAW editor, but once I click "Develop" it looks super noises/grainy and is even worse than before! Why is this happening and how do I fix it?
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.