Jump to content

cosmocrowd

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Solution found: Just want to tell that after three uninstalls, where I also manually deleted all Affinity files (container) I managed to make a clean install. So software's working fine again. Unfortunately it doesn't find the Nik plugins, even when I manually point to the it in the preferences. But I'll maka seperate post concerning that issue. Thanks chris Hi everyone. Today I tried to install the Google Nik Collection plugins according to this video youtube.com/watch?v=sfwp2lbCKzU (could not find any better guidelines) This, because Affinity Photo didi not recognize the plugins at first installation. After following the proedures as in video and after the software restart, I was presented with a blank grey screen with no information, tools on the sides etc what so ever. I can open a photo, but I am not presented with any menu what so ever (I do see the welcome screen however) I uninstall the Affinity software (with AppCleaner) in order to make a clean install. I also uninstalled Nik software, I then re-installed Affinity. !! Unfortunatelly the problem persists and I cannot get the software to work properly. I can open photos, but there is no tool menu etc. I tried different minor tweaks in the preferences, but no success Look forward to some help how to solve issue. Many thanks chris
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.