Jump to content

MKGö

New Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Hey, thanks for your answer! I understand the difference between the programs now, that's good to know, thanks. I'm planning to upload the pictures to Instagram and Facebook, so I exported in JPG. I exported in just the same size as the document is set in (see picture). I did have to zoom in quite a bit to see the pixellation, that is true, so it might just be the way it has to be. If I open the same document in Designer, the font shows perfectly in vector view, but is also pixellated in pixel view, even if I redo the font in Designer. Is that correct? I thought a graphic text like that would also be vector-based.
  2. I have created a document in Affinity Photo in which I have pictures of mine set on a white background with a logo underneath, like a passepartout. I've got one white pixel layer, one with the logo and I inserted the photos as separate layers as well. Now I'd like to export them, and if possible not every picture separately. But with the Export Persona and the slice tool I only manage to get either one picture with logo and background at a time, or all the pictures at once, but without the background and logo. Is there any way to get around that? Or is there a better way to go about the whole project? I'd be glad of any help. And yes, I'm quite new to Affinity and any kind of this work, so I don't know much about anything. The project with the separate layers The view in Export Persona
  3. I am working on a photo passepartout, with a picture in the middle and a logo with font underneath, in Affinity Photo. Somehow, no matter what I do, the font always appears pixelated in the document, and in the exported file, even when I convert it to curves. It is shown sharply in Affinity Designer, but if exported from there it's the same problem. I have to say I'm quite new to Affinity and this kind of work, so I don't really know what I'm doing and what could be wrong, but web searches haven't helped so far. I attached a few photos to illustrate the problem. The document is set at 300 DPI / 2250x2250px. Let me know if there's anything else you need to know in order to help. The project The logo and font as in Affinity Photo and when exported (in both programs) The logo and font the way it's meant to be, as in Affinity Designer
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.