Jump to content

Calocitey

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. You mean post my project so you can open it up an try? I found an older thread that states a similar issue and some staff say it's normal. That thread is here: So you probably just don't notice it or haven't created a situation in which it's noticeable.
  2. Hello, So this is what is causing the lag? Is this a known issue? The snapping tool is very useful at time. I can try to see if this changes anything and will get back to you though if this is all you suggest for now. Thanks so much! EDIT: Disabling the snap-option did not fix this issue. Anything else I can do? I am still facing what the GIF shows. Thanks!
  3. Hello! I have issues with Affinity Designer, I have lag and screen tearing in different scenarios when moving shapes and images around. Sometimes it works flawlessly, other times it has many issues. I haven't used this software much, I'm rather new. But I'd rather resolve this issue as soon as possible. Is this normal? I have a 3950x and a 1080ti, so it's definitely not my hardware. I have attached a gif showcasing what I mean here: https://i.gyazo.com/a726f300cb7787af38597c46db9070fb.mp4 There are a lot of shapes in the area I showcased the issue, this doesn't always happen on an empty artboard, but it seems to always happen on one that has a bit going on. Is this normal? Is there any way to fix this? It makes working in the software more difficult. Please help me, I really need it. Thank you so much!
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.