Jump to content

Scathach

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Hmm okay. I tested it out and it has a similar look to it, but the lines always seem consistent and have no gaps. Since I wasn't able to duplicate this mistake in the past days I'll asume I used the pixel brush and post again if I can prove otherwise. Thanks for the help!
  2. Is that a different type of tool or just different brush settings? If it's the latter, no it's a regular round brush. The picture shows the same type of brush with the same settings.
  3. Hello there, I recently downloaded the Affinity Photo trial for Windows 10 to test the thing so I'm still learing about the program. My problem is basically, after a while all of my brushes ( custom and standard brushes) started to behave in a weird way. All of them were very pixelated and binary color wise. I was able to solve the problem by restarting the program and the brushes went back to normal. However, the next day the same thing occured again so I'm kind of confused. I started to test things out and the only thing I found out was that it doesn't really matter if it's a new or an
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.