Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'subtract operation'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I couldn’t find if this was answered anywhere so I apologize if it is. I am having an issue that when I use the subtract operation the object is being subtracted but it leaves a fine line. When switched to nodes and zoomed in it appears that the outer most edge of the shape still exists but the centre is cut out. I though that after a first attempt my top shape to be cut out just wast big enough and was inside the bottom shape but when tried again and making sure my top shape extended beyond the borders of the bottom shape the line is still there. What am I doing wrong? Thanks for the help
×