Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fragments'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey everyone! When working with masks, there will be fragments sometimes that make it difficult to see what's going on. It happened on several occasions other than the one I was able to reproduce reliably. Here is a step by step instruction on how you should be able to reproduce this: 1. Open Affinity Photo 1.5.2 2. Create 3 layers: Layer 1 using some image, Layer 2 using some image, Layer 3 using a mask (white on alpha ground) 3. Group Layer 2 (image) and Layer 3 (mask) 4. Select the mask layer 5. Set Blend mode to Linear Light 6. Layer -> Rasterise To Mask 7. Undo (cmd + Z) 8. Now, there should be crazy things going on when hovering the cursor over the image. Best wishes, Shu
×