Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'floos fill'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am using Affinity Photo 1.6.7 on an iMac OS High Sierra with Wacom Intuos 5 tablet. Some problems I may have encountered: 1. Flood Fill Tool tolerance jumps back to "0" after being set to over 50. This happens quite often when I am trying to fill several areas. 2. Brush tool switches to Move tool on Layers pallettes causing problems when selecting different layers. 3. Turning off the Fill tool keystroke (G) in Preferences in Photo Persona and closing out AP and opening again. The Fill tool turns back on. Every time I restart Affinity Photo, I have to turn Fill tool keyst
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.