Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'corrupt files'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I scanned 35mm film using Epson v750pro. Created folder. Images open fine... Until I open some in Affinity Photo. Not all, but many images appear as below: Thumbnail accurate but when I open file it is corrupt. Images open correctly outside of using Affinity Photo. This problem is happening with many images. My B&W photos are opening in Affinity Photo flipped upside down or reversed - completely opposite of the file, which again opens fine on desktop. Why is this happening? How can I correct it? How do I ensure this does not happen again? I am on a macbook pro, dual external monitors, OS Mojave 10.14.5 Thank you
  2. Hej affinitos I have the following problem: I was working on some business cards for a client. There I use symbols to make fancy mockups (so when I change something on the card, it also shows on the mockup). Now to save the different variants I'm making for the costumer I wanted to use the snapshot function. When I finished my draft variants I wanted to go through them all just to get shocked that all snapshots had the same state (the last one). Now I thought: Well, let's use the history function and go back to all/some old variants. But now when I use the history function after a certain point AD crashes and now I can't restore my work. Which are quite a few hours of work. Here's the error message I get after the history rollback attempt: Any ideas? Thanks in advance Jay
×