Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'colour swatch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I created a image paint brush that is basically the text of the watermark I want to use on my images when I upload them online and I can't figure out how to change the colour. It seems like it is always in the colour black no matter what colour I have selected. It also doesn't seem to work... as in it's freezing constantly. I haven't been able to get one photo finished and all I'm doing is adding the watermark/ paint brush to it... no other editing is being done.
  2. When I select a colour that is 5% and I go to add it to the Swatches Palette, it creates a swatch named "unnamed" and it has a fill of none. For example, if I have a fill that is only 5% Cyan and I want to save that colour as a swatch on the Swatches palette, I select the colour and then right click or command click and "add/swatches/from both" it should appear in the Swatches palette as C:5,M:0,Y:0,K:0 but it shows up as "unnamed" and it has a fill of none. I'm using the latest beta. Other colours didn't cause me any problems but for some reason 5% did.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.