Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afp-2704'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, Since I have updated to build 1.7.2.471, Affinity Photo seems to be forgetful about my Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD B016 Macro for Nikon. As I open a .NEF RAW format file, and the Develop Persone loads, the header shows the exact lens, but automatic lens correction cannot be applied in the relevant portlet, though it is still a supported lens. The native 35mm Nikkor lens I also shoot with, seems to be handled as designed. It is very likely a bug has eaten away a bit of useful code of my poor sturdy glass. Could you please conjure up some magic to put it to work again? :) Many thanks in advance! Yours sincerely, Zoltan
×