Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'AFP-254'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I was getting a Failed to open PSD file. The file could not be parsed. I've managed to filter it down to the issue being "Black and white adjustment layer" which causes the issue. If I remove the layer the files imports fine. Keep up the good work. Thanks Will
  2. Open any pixel Image. Cmd-P to print and the image prints ok. Apply any live filter. Cmd-P and now the printed image is trashed.
  3. I just purchased Affinity Photo 1.3.4 having come from the beta. The problem I had with the beta persists. When I open a document, edit it, and then print, the print that comes out is the original photo, not my edit. I know this isn't due to my printer not being able to print what I see on screen. If I save the photo as a jpeg and open the jpeg and print, it comes out right.
×