Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1.6.4.104'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. This might be difficult to see in screenshots (I've attached them though)...so I made a video. Basically, 100% zoom is DPI scaled across screens (in this case, a 1080p on the left, and a 4K on the right)... when it's supposed to be 1:1 pixel despite moving from one screen to another. And hence, I am able to "rezoom" from 100%.. to 100% to the correct scale on each alternate screen... Version: 1.6.4.104 Affinity_Photo_Scaling_Bug.mp4
  2. Using the Pen Tool to outline a map of the United States. Getting beyond halfway some when using the pen, the app will crash instantly. No freeze, no hang just a close. As I have slowly moved forward using the Pen Tool some more the crashes become more and more frequent. They happen frequently enough to where the auto-recovery no longer catches my progress. So I have to ctrl-s every few moves in order to not loose work. I recall this happening a while back as well and am surprised something like this has continued to plague the product. This is on Windows 10, app version 1.6.4.104. Let me know what more information you need to track this problem down. Thank you.
  3. This problem still exists, even on the latest 1.6.4.104 release. I'm having trouble working around for multiple art-boards each time I open the document. I have posted a video to explain what's troubling me. As you can see, this problem is only with the art-boards. And also, the values once entered in the document creation window is stored in the document setup field and it doesn't update at all. Please watch the video to understand the issue more clearly. Please solve this issue soon. Thank you!
×