Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afp-4250'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 9 results

  1. MacOS Monterey, Open GL, Metal enabled: The colour wheel frequently appears as the attached when I use Publisher on a Huion Kamvas. Dragging it on to the main screen and back to the second screen fixes it. Cheers
  2. Hi! As I am getting familiar with the app and working through your Photo Work Book, I discovered a bug in the HSL-panel: When I open it the second time or after, the color wheel isn't displayed correctly. I can see only the upper left quarter and parts of the color field pickers (see attached screen shot). When I close the app and restart it again, the HSL panel is displayed correctly when I open it for the first time, but the bug comes up after opening the second time.
  3. Hello, I have a persistent bug with the display of the color wheel in HSL Adjustment in Affinity Photo on Mac. The wheel displays and works normally at first. But after working and opening this adjustment module for a couple of times, suddenly only 1/4 of the wheel is displayed and most color slots are not accessible. Only a hard restart of the app will fix this for a while, but then again this but appears anew. This issue started about a year ago for me. Since then I hoped a new version would fix this. But as it has not been the case, I better report it. My computer: macOS Big Sur, v 11.1 (20C69) MacBook Pro (Retina, 15-inch, Late 2013) 2.3 GHz Quad-Core Intel Core i7 16 GB 1600 MHz DDR3 NVIDIA GeForce GT 750M 2 GB
  4. Sometimes, the HSL adjustment panel (ie. the window to configure an HSL adjustment window) has the colour wheel and swatches mis-scaled, so only a quarter of it is visible. (Random guess: maybe it's presuming it's running on a retina screen?) This panel isn't adjustable, so HSL is unusable in these circumstances until Affinity Photo is restarted. I'm running Affinity Photo 1.9.0 on macOS 10.14.6, but I've seen this issue on 1.8.6 before too.
  5. Window HSL adjustment on Mac, in Mojave appears sometimes bad - see bellow
  6. This is what I'm referring to: This has been an annoying "feature" of many releases of Affinity Photo for Mac now. I believe I was told at one time that this was due to my not running the most recent version of macOS. Now that I have the time to upgrade to macOS 10.15 Catalina, I'm wondering whether this bug has since migrated to Catalina. I'm still on macOS 10.14.6 Mojave.
  7. In some photos that I edit and do an HSL adjustment the panel only shows 1/2 of the half wheel and can only do master adjustments. Other photos I can see the half wheel and can do all the adjustments. I can't figure out what is causing the wheel change between photos.
  8. I'm new to Affinity photo, and more in depth photo editing entirely for that matter. I'm having an issue with the HSL adjustment not showing the full wheel, only the blue spectrum quarter (see the attached image). I've tried applying the layer from the different menus and always have the same problem and cannot find a way to change the HSL adjustment window layout. Any help or thoughts would be greatly appreciated (I'm running Affinity photo on a Mac, if that makes any difference)! Screenshot 2020-05-18 at 16.42.05.jp2
  9. Hi, There is a problem with my HSL. It doesn't look like it is supposed to. I can't see all the colours as you can see in the image. HSL is usually showing in a form of circle but I have only one quarter of the circle. Thanks for helping, Lauriane
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.