Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'AF-1370'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 3 results

  1. Hi, I’ve just upgraded my M1 12.9 iPad to the iPadOS 17 developer’s beta (iPadOS 17.0 (21A5248v)) and just noticed that all my 30+ font installed from within affinity publisher are not working or displayed to be picked from any of the affinity apps. I’ve tried removing them all, rebooted and reinstalled them without any success. Any thoughts?
  2. Hi there. In a document, while opening either the Art Text Tool or the Text Box, in the font list (one you open it and try to select another font), there are fonts that (even though they are recognised) are not showing up in the font list. Has anyone encountered this issue? Is there a fix? Thank you.
  3. I am trying to get a font into Designer 2 and can’t seem to get it to appear in my fonts list. I have installed it in the iOS and then in Designer 2 I went to Settings > fonts + and added it there but when I’m in the design space it’s just not showing in my list… any suggestions on what I’m doing wrong? It’s a Google font called Bebasneue. TIA
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.