Jump to content

Recommended Posts

I have got all my software up to date and all version 1.7.3 - but the Studio Link isn't working consistently. When i am working in Publisher I can connect with Photos but I'm getting this message when i try to connect with Designer.

Am I doing something wrong?

thanks for your help, Chris

Screen Shot 2019-10-05 at 15.19.29.png

Link to post
Share on other sites

Have you started and exited Designer at least once? [Edit: Before you started Publisher.]

What store(s) did you purchase each of the applications from?

-- Walt

Windows 10 Home, version 20H2 (19042.685),
   Desktop: 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00GHz, GeForce GTX 970
   Laptop (2021-04-06):  32GB memory, Intel Core i7-10750H @ 2.60GHz
, Intel UHD Graphics Comet Lake GT2 and NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop GPU
Affinity Photo 1.9.2.1035 and 1.9.4.1065 Beta   / Affinity Designer 1.9.2.1035 and 1.9.4.1065 Beta  / Affinity Publisher 1.9.2.1035 and 1.9.2.1024 Beta

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Chrissyt said:

All purchased- and updated - from affinity website. And yes, I have started and exited Designer a couple of times now, trying to get this to work!

But have you quit & restarted Affinity Publisher since you started & quit Designer?

Also, I am not sure this is required anymore but are all three apps in the top level of the Applications folder, none in a subfolder of that folder or in any other folder?

Affinity Photo 1.9.3, Affinity Designer 1.9.3, Affinity Publisher 1.9.3;  2020 iMac 27"; 3.8GHz i7, Radeon Pro 5700, 32GB RAM; macOS 10.15.7
Affinity Photo 
1.92.236 & Affinity Designer 1.9.2 (showing 1.9.9) for iPad; 6th Generation iPad 32 GB; Apple Pencil; iPadOS 14.4 (18D52)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.