Jump to content

Recommended Posts

Okay, so I just got the Texturizer Pro 1.6 from Frankentoon and I noticed that one of the brushes is kinda empty and if someone has this set of brushes, do you have this problem too? I mean it's Frankentoon I doubt that he will put an empty brush! The brush is called FT Broken. And I have tried to restart the iPad, switch colors and etc but it's still invisible...

IMG_0072.PNG

IMG_0073.PNG

IMG_0074.PNG

IMG_0075.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which version of Affinity Designer are you using? I have the Texturizer brushes, but I didn’t have them installed in the iPad version of AD and brush import isn’t currently working for me.

Here’s the ‘Texturizer-D’ page from the cheat sheet, clearly showing what the missing brush should look like:

Texturizer-D.jpg


Alfred online2long.gif
Affinity Designer/Photo/Publisher for Windows 1.9.0 • Windows 10 Home (4th gen Core i3 CPU)
Affinity Photo for iPad 1.9.0 • Designer for iPad 1.9.0 • iPadOS 14.4 (iPad Air 2)

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, Alfred said:

Which version of Affinity Designer are you using? I have the Texturizer brushes, but I didn’t have them installed in the iPad version of AD and brush import isn’t currently working for me.

Here’s the ‘Texturizer-D’ page from the cheat sheet, clearly showing what the missing brush should look like:

Texturizer-D.jpg

Hello there and I'm using 1.7.2 version of AD on the iPad and now I see yes but it's blank for me wierd... is there a chance I can downgrade the version of AD and see if It's from the version of the program that is causing this bug ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Chris A said:

is there a chance I can downgrade the version of AD and see if It's from the version of the program that is causing this bug ?

The App Store doesn’t allow us to downgrade. :(

I’m currently running version 1.7.2.6. There doesn’t seem to be a later beta version available at the moment.


Alfred online2long.gif
Affinity Designer/Photo/Publisher for Windows 1.9.0 • Windows 10 Home (4th gen Core i3 CPU)
Affinity Photo for iPad 1.9.0 • Designer for iPad 1.9.0 • iPadOS 14.4 (iPad Air 2)

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Alfred said:

The App Store doesn’t allow us to downgrade. :(

I’m currently running version 1.7.2.6. There doesn’t seem to be a later beta version available at the moment.

Yes the problem for the brush comes from the AD version, I have contacted Frankentoon and he is aware of this bug too!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Chris,

Thanks for letting us know. There was actually a bug in 1.6 that meant that the accumulation value wasn't being used for certain brushes. The brush in question is actually set to 0%, so when imported in 1.7 the brushes are being shown correctly based on what the brush settings are. If you edit the brush in question and up the Accumulation (in General) you should be ok!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Sean P said:

Hi Chris,

Thanks for letting us know. There was actually a bug in 1.6 that meant that the accumulation value wasn't being used for certain brushes. The brush in question is actually set to 0%, so when imported in 1.7 the brushes are being shown correctly based on what the brush settings are. If you edit the brush in question and up the Accumulation (in General) you should be ok!

 

I can't thank you enough... just THANKS A TON <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.