Jump to content
Wosven

Bugs with styles and adding styles to a category

Recommended Posts

Hi,

On AD .445 (because some bugs prevent me to use last versions), it's impossible to add a second style with a stroke of a different width, and the only solution is to add a new category to save this style.

But there's another bug: I tried again today — why not? another day, another AD behaviour?! — to add another stroke with a different width and a different pressure curve, and this actions deleted all styles from the 2 previous categories with styles of the same ilk!!!!

Going back in the history or reopening the file didn't restored the styles in those categories.

2019-09-10_080529.png.dadfdc31fee1118dfdcff872dfd673c2.png2019-09-10_080533.png.1ece7ebedd2be0e102342e9944796bde.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Wosven,

We're aware of the first issue you mentioned, however we've never heard of it 'deleting' styles. In your screenshot the search field does have the letter 'a' in it, so it appears as though you may just filtered out the styles. Removing the 'a' should display them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh damn! I'm not a morning person… And I need more coffee to open my eyes  before complaining about bugs :D

Sorry @Sean P, I never search the styles, and didn't think about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Wosven said:

Oh damn! I'm not a morning person… And I need more coffee to open my eyes  before complaining about bugs :D

Sorry @Sean P, I never search the styles, and didn't think about it.

No worries! I'm just pleased that was the problem and you haven't lost your styles :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×