Jump to content

Recommended Posts

I’m not sure if this is a bug or not but I thought it best to mention and hopefully get some feedback;

 

When I was using the hsl nodes I noticed that they tend to merge and change the colour preset to black. This usually happens when the line between nodes is moved back and forth or jiggled. I’ve tried but cannot seem to undo this change, the only option to undo this is to press “reset” which resets all colour presets back to the default settings. (It seems possible to undo via a 2 finger tap but it’s not a perfect solution unfortunately)

 

Again this might just be me being dumb since I could not see anyone else mention this :P

i’m using an iPad Air 3, with iOS 12.4

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

can confirm, happened to me too.

and also,

RANDOMLY, HSL Would reset back to zero while adjusting some values. all edits gone..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can get this by selecting a node and then long-pressing inside the colour wheel. I've had 3 nodes go at once too. I'll get it looked at. Thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.