Jump to content

Recommended Posts

This is not the first time I've encountered this and it annoys me I don't know how to fix it. I simply want to use a more normal line-hight (or spacing) for a paragraph, but somehow it wont change no matter what I do. I've uploaded the demo-file and a video-recording of the issue. What am I doing wrong?

Demo.afdesign

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thats so weird. It works now and I see it, but earlier it had "( )" and no matter which kind of line spacing I made it didn't change. This is the normal behaviour right now, but it's not always like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.