Jump to content
Nicole Hurst

LUTs do not accept Blend Ranges

Recommended Posts

I tried making a LUT today, and Affinity would export my LUT just fine, except it would not honor any changes I made to blend ranges. I'm pretty sure this is a bug, because I've used blend ranges on LUTs before. Or I might be misremembering things, and this might really be a feature request. 9_9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Nicole Hurst,
Welcome to Affinity Forums :)
I've reproduced the issue here. Thanks for the video and file. I'm not sure LUT's are supposed to work with Blend ranges at this point but I will check this with the development and will get back to you. Issue logged.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.